Acties 2012

komende acties:

Op Hemelvaartsdag zijn wij aanwezig op Vaassen Aqua. Een mega grote boekenmarkt waar wij ook met een stand aanwezig zijn. Wij beheren het toiletgebouw en hebben daarbij ook diverse andere leuke acties om gelden in te zamelen. Wij zijn de organisatie erg dankbaar dat zij ons deze gelegenheid bieden. Wij zijn nu druk bezig met de voorbereidingen en het ziet er allemaal weer erg goed uit.  Op deze pagina zullen wij u verder op de hoogte houden van de komende actie.

Donderdag 17 mei a.s. wordt er in Vaassen een boekenmarkt/braderie georganiseerd, zie www.vaasaqua.nl

Vanaf 9.00 uur tot 17:00 uur is er in het centrum een boekenmarkt met meer dan 175 kramen een kunstmarkt met 20 kramen en is er een grote braderie met meer dan 150 kramen.

De hele dag zal op het marktplein in het teken staan van live muziek van koren, zangers en coverbands. Overdag is er voor de kinderen heel veel vermaak zoals verschillende draaimolens, springkussens, kindertheater, ponyrijden en nog veel meer…

Tijdens deze boekenmarkt is er een aktie voor Stichting Semmy waar de ouders en vrienden van Danique Steunenberg zich voor inzetten, zie www.bike4semmy.nl

D.m.v. een verloting en het beheren van de toiletwagen wordt er geld ingezameld en daarmee St. Semmy weer onder de aandacht gebracht.

Dus.. wie nog geen plannen heeft voor Hemelvaartsdag.. kom gezellig een kijkje nemen bij Vaasaqua in Vaassen en dan natuurlijk bij de stand van Stichting Semmy!!!

—-

Advertentie

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: