In de media

artikel in De Stentor dd 5 dec: http://www.destentor.nl
op de website van  stichting GEO http://www.geo.nl/
op de website van veluweland dd 12 dec.  http://www.veluweland.nl

Begin december is de promotie van onze eerste actie volop gestart. Wij hebben hierbij hulp gekregen uit onverwachte hoek. Via Wim zijn wij in contact gekomen met Henk Boeve. Hij is correspondent van oa de Stentor. Hij voelt zich erg betrokken bij onze actie en hij heeft zijn hulp aangeboden. Wij hebben een interview mogen ondergaan, foto’s zijn gemaakt en tot onze schrik stond deze pagina breed in de Stentor. Maar het was een mooi artikel geworden. Wij zijn erg blij met zijn hulp en hopen dat hij bij onze actie betrokken blijft, want zo’n hulp is zeker welkom.

Het is droevig dat wij deze actie en fietstocht moeten ondernemen: een overlijden van een mooi meisje, ernstige ziekte in onze vriendenkring, daar wordt je zacht gezegd niet blij van. Maar door deze actie en eigenlijk dit traject tot 23 juni as. ontstaat er ook iets moois in de groep. Er ontstaat een eenheid, mensen zeggen onverwacht hulp toe, andere vrienden zetten zich ook in voor onze actie, er ontstaat gezamenlijkheid, een doel, kortom iets moois. Eigenlijk is naast geld inzamelen en naamsbekendheid voor deze twee stichtingen ook een doel om er te zijn voor een ander…..gewoon belangenloos “er zijn”…

Wij hopen natuurlijk dat het geld wat wij inzamelen een stap verder kan betekenen in het onderzoek om hersenstamkanker te genezen….kinderen mogen niet hieraan overlijden.

Advertentie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: