Over ons

Het mooie van ons is dat wij een groep vrienden zijn met een diverse samenstelling. Hieronder zullen wij ons voorstellen:


Marinus de Weerd: de mentor van de groep. Hij zal zorgen dat de fietsen, materiaal en eten in Frankrijk aankomen. Daarnaast zal hij zeker ook op de fiets stappen en zich inzetten voor ons doel. Vraag Marinus om iets en hij zal het regelen….top!

Erwin Horst: Erwin is er per maart aangesloten bij onze fietsgroep. Hij fiets al geruime tijd samen met Anne Docter.  De afgelopen maanden trainde hij al mee met Anne en ook af en toe met de groep. Hij wil ook graag een bijdrage leveren aan ons beide doelen en gaat natuurlijk ook graag de uitdaging aan. Wij zijn erg blij dat hij ook in juni met ons meegaat.

Freek Jonkers: de alleskunner. geef hem sportschoenen en hij loopt de marathon, geef hem een fiets en hij gaat ervoor. Freek denkt in kansen en mogelijkheden….iets niet kunnen komt niet in hem op…

Wim van der Mars: helaas wordt hij ook geconfronteerd met kanker bij zijn naasten. Ons doel is ook om voor hem te fietsen. Wim staat voor zijn woord, je kunt 100% van hem op aan. Hij zal er zijn volgend jaar, en hij zal op de fiets stappen, neem dat maar van mij aan.

Henk Boeve: ik benoem hem ook al stiekem…hij heeft ons erg goed geholpen met publiciteit rondom onze oliebollenactie. Eigenlijk hoort hij er al bij. Henk is een vriend van Wim, helaas is hij ook geconfronteerd met kanker bij zijn naasten. Henk gaat de publiciteit verzorgen de komende maanden en ik voorzie dat hij zich zeker thuis gaat voelen in onze groep.

Dolf Zijlstra: Hij heeft het parcours van La Marmotte al eens gefietst en zijn kennis komt goed van pas. Een man met mega veel energie. Een persoon die wij nodig hebben binnen de groep, hij zal zeker de andere fietsers met raad en daad terzijde staan. Kortom, onze ervaringsdeskundige…

Marcel Commandeur: eigenaar van Bakkerij Marcel Commandeur. Marcel is de man  van positiviteit, een verschrikkelijk gezellige kerel die waakt voor een goed groepsgevoel. Alles kan bij hem thuis geregeld worden, kortom erg gastvrij

Bram van Essen: Hij heeft de focus al te pakken en gaat ervoor. Hij loopt ook hard voor Stichting Semmy, een erg sportief persoon die de uitdaging komende zomer vol aangaat. Bram is erg sociaal binnen de groep. Ook heeft hij de flyers en visitekaartjes gemaakt voor de oliebollenactie..super !

Anne Docter: Een erg gezellige kerel die de ernst van onze uitdaging inziet en ervoor gaat. Bij elke training aanwezig en verzaakt nooit. Je kunt er 100% van opaan. Ook bij de oliebollenactie in de voorbereiding erg actief geweest om zakken te verkopen, top !

Rene Steunenberg: vader van Danique, man met een missie. Hij is een belangrijke schakel in onze groep. Iemand die waardering geeft en zichzelf wegcijferd. Iedereen in de groep heeft veel respect voor hem. Maar wij moeten Christa, Demy en Dominique ook niet vergeten. Op de achtergrond steunen zij onze actie en helpen actief mee.

Stephan Nienhuis: de man die deze site heeft gebouwd. Zeer behulpzaam en begaan met de mensen om hem heen. Hij is onlangs gestart met fanatiek sporten en gaat er ook 100% voor.

Henk Veldman: de schrijver van dit stukje. Ik zet mij voor 100% in voor onze actie. De moeilijkste kilometers die ik fiets zijn straks voor Danique, Rene en zijn gezin en voor Wim, Gerda, Henk en de familie. Ik realiseer mij dat het afzien wat wij gaan doen niets voorstel bij wat zij moeten ondergaan.

 

 

 

Advertentie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: