Donderdag 21 Juni – verkennen van de route

Na een goede nachtrust en een gezamenlijk ontbijt verzorgt door ons fantastishe duo Gerda en Cobie stappen we met zijn allen de fiets op voor een training.

P6221687

Op het programma staat de beklimming van du Glandon. Na overleg te hebben gehad of we vrijdag of zaterdag La Marmotte zullen fietsen ten aanzien van het weer en besloten hebben dat het zaterdag word stappen we op de fiets. Er worden mooie foto’s gemaakt door Bas de zoon van Henk. Er worden voor vertrek roze lintjes aan het stuur vastgemaakt omdat we fietsen voor Danique en Wendy.

Het weer is super en de moraal is hoog. Wim en Marinus fietsen ook mee dus de hele groep is compleet. We fietsen eerst om het stuwmeer en daarna begint de beklimming van 20 km naar de top van du Glandon. Dit is het echte werk. Hier hebben we voor getraind.

Iedereen in zijn eigen tempo en iedereen gaat zover hij wil. Een aantal klimt helemaal naar boven en een aantal gaat niet helemaal naar boven en trainen nog wat op het ’ vlakke’. Er is zelfs iemand die helemaal niet wil trainen en trapt zijn derailleur kapot. De fietsenmaker in Bourg d’ oisans heeft het er weer goed mee. Wanneer iedereen weer terug is terug is word er gezamenlijk geluncht en daarna heerlijk gerelaxed in de zon. Een aantal gaat die avond nog met de auto richting Alpe d’ huez om eens te kijken hoe onze laatste berg er uit ziet. Bij het aanschouwen van deze berg wordt het toch wel een beetje stil…….

Advertentie
Categorieën: La Marmotte 2012 | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: