Acties

Op Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei a.s. wordt er in Vaassen een boekenmarkt/braderie georganiseerd, zie www.vaasaqua.nl

Vanaf 9.00 uur tot 17:00 uur is er in het centrum een boekenmarkt met meer dan 175 kramen een kunstmarkt met 20 kramen en is er een grote braderie met meer dan 150 kramen.

De hele dag zal op het marktplein in het teken staan van live muziek van koren, zangers en coverbands. Overdag is er voor de kinderen heel veel vermaak zoals verschillende draaimolens, springkussens, kindertheater, ponyrijden en nog veel meer…

Tijdens deze boekenmarkt is er een aktie voor Stichting Semmy waar de ouders en vrienden van Danique Steunenberg zich voor inzetten, zie www.bike4semmy.nl

D.m.v. een verloting en het beheren van de toiletwagen wordt er geld ingezameld en daarmee St. Semmy weer onder de aandacht gebracht.

Dus.. wie nog geen plannen heeft voor Hemelvaartsdag.. kom gezellig een kijkje nemen bij Vaasaqua in Vaassen en dan natuurlijk bij de stand van Stichting Semmy!!!

Geslaagde oliebollenactie!

We mogen de oliebollen actie een geslaagde actie noemen!
Er zijn vandaag een dikke 6500 oliebollen uit het vet gehaald en in de wijde regio bezorgd. We hopen dat ze u allen heerlijk hebben gesmaakt!

Door de verkoop en de verschillende donaties gaan we al richting de euro 4000 opbrengst! het was een mooie dag voor ons als groep. Natuurlijk is de opbrengst super, maar de samenwerking met de groep, de vele reacties van bezoekers en de familie van de mensen waar wij het voor doen, was de bonus van de dag. Ook willen wij de medewerkers van Bakkerij Commandeur bedanken voor de hulp deze dag !

Gedurende de hele maand december ontvangen wij nog donaties van verschillende mensen. Dinsdag 20 november jl. ontvangen wij van de juf van de zondagschool van Myrthe Commandeur nog weer euro 10,00. De moeder van Marcel stort even € 100,00 op de bankrekening. Allemaal hele mooie gebaren!

Advertentie
Categorieën: La Marmotte 2012

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: